Over ons

Een klein aannemers bedrijf, groot in de totale bouw en verbouw

Wij hebben een breed scala aan diensten om uw gehele project te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aanbouwen, dakkapellen en de complete verbouwingen van (luxe)woningen. Van kleine tot grote verbouwing, wij denken mee in oplossingen en verzorgen uiteindelijk het complete project van a tot z.

Samenwerken, overleggen en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat ons team klein is, zijn de lijnen erg kort. Bij projecten werken wij altijd samen met vaste partijen waar wij al jaren goede ervaringen mee hebben. Zo verzorgen wij uw gehele project.

Neem contact op
Op zoek naar een klein aannemers bedrijf met ervaring?

Van A tot Z verzorgen wij het gehele project voor u

Naast onze vaste diensten kunnen wij ook alle overige diensten van uw project verzorgen. Om ons eigen kennis en vaardigheden uit te breiden werken wij samen met partijen die er samen met ons voor zorgen dat uw gehele project feilloos gerealiseerd wordt. Zo kunnen wij ons vaardigheden uitbreiden met installatiewerk, asbest verwijderen en nog veel meer. U heeft uiteraard altijd rechtstreeks contact met ons. Dat betekent dat u het gehele project uit handen kan geven aan Leon Krieger Bouw en Verbouw. Zo is er altijd overzicht en duidelijkheid voor alle partijen. Alle partijen waar wij mee samenwerken garanderen u vakmanschap!

Vraag een afspraak aan

Opgeleverde projecten

Veranda

Veranda aan de nieuwe aanbouw in Schalkhaar

Bekijk project
Veranda met glazen deuren

Veranda met glazen deuren in Heeten

Bekijk project
Veranda met glas

Veranda met glazen deuren in Heeten

Bekijk project